Bravčové mäso zo slovenského chovu

 

Tri dôvody, prečo variť z nášho mäsa

 

 

 

 

 

Vždy v ponuke, vždy len čerstvé

Čerstvosť je naša zásada. Vedie ku kvalite, ktorej výsledkom je skutočná chuť mäsa. Ak u nás na pulte nenájdete daný druh mäsa, je to preto, pretože čakáme na čerstvú dodávku z nášho bitúnku.

 

 

 

Slovenský chov, poctivá strava

Prasiatka odoberáme od overeného slovenského chovateľa, ktorého kritériá na chov spĺňajú naše predstavy a nároky. V dohľadnom čase budeme predávať aj bravčové mäso z nášho vlastného chovu.

 

 

 

Poradíme vám, odpovieme vám

Naše predavačky vám poradia s výberom mäsa, pretože sa v ňom vyznajú. Povedia vám kedy bolo spracované a na prípravu akého jedla sa hodí. Ak varíte z nášho mäsa, budete vedieť, čo si dávate na tanier.

 

 

 

 

 

Bravčové stehno

 

 

 

 

 

Mäso z tejto časti sa hodí na rezne, dobre sa pečie, dusí, smaží. Bravčové stehno je základom každej šunky. V ponuke máme aj bravčový orech.

 

 

 

 

 

 

Bravčové plece

 

 

 

 

 

Bravčové plece najčastejšie berú zákazníci na guláš, no vhodné je i na pečenie. Predávame ho vcelku, na kilá.

 

 

 

 

 

 

Bravčová krkovička bez kosti

 

 

 

 

 

Krkovička sa skvele hodí na grilovanie, zároveň je to najlepšie mäso na pečenie. Z výsekového bravčového mäsa sa používa v kuchyni najčastejšie. V ponuke máme krkovičku s kosťou alebo bez kosti.

 

 

 

 

 

 

Bravčové karé bez kosti

 

 

 

 

 

Toto mäso je veľmi čisté, nie je mastné a nemá šľachy. Je to veľmi hodnotná časť mäsa, ktorá pre pekný a stály tvar našla použitie v minútkach. Dobre sa plátkuje a porciuje, často sa z neho robia chutné rezne.

 

 

 

 

 

 

Bravčové karé s kosťou

 

 

 

 

 

Táto časť výsekového bravčového mäsa je veľmi hodnotná a používa sa aj na prípravu minútok. Práve pre pekný, pravidelný tvar sa jednoducho porciuje a plátkuje. Je ideálne na rezne s kosťou.

 

 

 

 

 

 

Bravčový bok

 

 

 

 

 

V bravčovom boku prevláda tuk nad svalovinou. Aj preto ho zákazníci berú na pečenie, dusenie, údenie, do klobás a do domácich mäsových výrobkov.

 

 

 

 

 

 

Bravčová panenská sviečková

 

 

 

 

 

Alebo aj inak nazývaná bravčová panenka je najkvalitnejšie mäso zo zadnej časti prasaťa. Mäso je jemné, s nízkym obsahom tuhu. Ideálne na minútky a medailóniky.

 

 

 

 

 

 

Bravčové na huspeninu

 

 

 

 

 

V ponuke máme aj bravčové koleno zadné, bravčové koleno predné, bravčový chvost, bravčové nožičky (paprčky) a kože, ktoré sú vhodné na huspeninu alebo do domácich mäsových výrobkov.

 

 

 

 

 

 

Bravčové kosti

 

 

 

 

 

Bravčové kosti sú vhodné na vývar do polievky. Predávame ich na kilá a naši zákazníci ich brávajú aj pre svojich domácich miláčikov.

 

 

 

 

 

 

Celú ponuku bravčového mäsa nájdete v cenníku

 

Cenník mäsa

 

 

 

 

 

Zakúpené mäso vám u nás bezplatne zabalíme vákuovo.
Na požiadanie vám ho zadarmo aj zomelieme.
Väčšie množstvá odporúčame objednávať telefonicky.

 

 

 

 

 

 

„Radi by sme našim zákazníkom ukázali, ako chutí kvalitné slovenské mäso.“

 

 

 

 

 

 

Späť na celú ponuku

 

Kontaktujte nás
Meno:
Telefón:
E-mail: *
Overovací kód: *
Text správy: *
Správa sa odosiela ...
* - povinné polia