Klobásky z Košeckého dvora

 

Nech sa páči, vyberte si!

 

 

 

 

Košecké klobásky tenké

 

 

 

 

 

Tento typ klobások poznáte z obchodov aj pod názvom "Cigára". Klobásky sú nadievané v kalibrovaných baraních črevách a vyrobené podľa našej domácej receptúry. Môžu byť jemne pikantné, na pikantnosť odporúčame spýtať sa na predajni. Obľúbite si ich aj samotné, prípadne ich použite do varenia kapustnice. Zabalíme vám ich do papiera, alebo do bioplastového vrecka.

 

 

  • Trvanlivosť: 21 dní
  • Skladovanie: 2 °C až 6 °C
  • Balenie: vákuovo balené, alebo na váhu
  • Zloženie: 90 % bravčové mäso, 10 % hovädzie mäso, jedlá soľ, prírodné korenie, cesnak
 
  • Výživové hodnoty výrobku: bielkoviny 16,91 %, tuk 33,36 %, soľ 27,50 g/kg, cukor (ako sacharóza) < 0,50 %, sacharidy < 0,50 %, nasýtené mastné kyseliny 13,01 %, energetická hodnota 1522,00 kJ/367,90 kcal na 100 g

 

 

 

 

 

 

 

 

Košecké klobásy

 

 

 

 

 

Tradičné klobásy vyrábame podľa našej overenej receptúry. Sú jemne pikantné a nadievané v kalibrovaných bravčových črevách. Sezónne a len na objednávku robíme aj jahňacie klobásky. V ponuke máme vždy pikantné a menej pikantné klobásy, treba sa spýtať na predajni. Kvalitnú horčicu či chren si ku klobáskam môžete kúpiť aj priamo u nás. Zabalíme vám ich do papiera, alebo do bioplastového vrecka.

 

 

  • Trvanlivosť: 21 dní
  • Skladovanie: 2 °C až 6 °C
  • Balenie: vákuovo balené, alebo na váhu
  • Zloženie: 90 % bravčové mäso, 10 % hovädzie mäso, jedlá soľ, prírodné korenie, cesnak
 
  • Výživové hodnoty výrobku: bielkoviny 20 %, tuk 2,97 %, soľ 23,70 g/kg, cukor (ako sacharóza) < 0,50 %, sacharidy < 0,50 %, nasýtené mastné kyseliny 1,12 %, energetická hodnota 449,90 kJ/106,70 kcal na 100 g

 

 

 

 

 

 

 

 

Gril klobása

 

 

 

 

 

Košecká grilovacia klobáska je poctivá mäsková klobáska ideálna na grilovanie či opekanie na chate. Na predajni si môžete zakúpiť aj slaninu či špekačky, aby ste mali opekačkové menu kompletné a plné kvalitných chutí. V zložení nájdete syr, ktorý sa počas opekania zahreje, roztopí a vyčarí úžasnú chuť. Klobásu nadievame do bravčových čriev, zabalíme vám ju do papiera, alebo do bioplastového vrecka.

 

 

  • Trvanlivosť: 15 dní
  • Skladovanie: 2 °C až 6 °C
  • Balenie: vákuovo balené, alebo na váhu
  Zloženie: bravčové mäso a hovädzie mäso, jedlá soľ, cesnak, prírodné korenie, syr, paprikové lupienky

 

 

 

 

 

 

 

 

Cyrilove klobásy

 

 

 

 

 

Chutné, mäsové, vyúdené, sušené, jemne pikantné a vhodné na okamžité zjedenie aj bez varenia. Meno dostali podľa nášho šikovného mäsiara Cyrila, ktorý ich pre vás pravidelne a s láskou pripravuje. Odporúčame ich ako svačinku, vyšperkujú vaše jednohubky, hodia sa na raňajky či večeru k čerstvému chlebíku, chutnej horčici a k ostrému chrenu. Nadievame ich do bravčových čriev, zabalíme vám ich do papiera, alebo do bioplastového vrecka.

 

 

  • Trvanlivosť: 21 dní
  • Skladovanie: 2 °C až 6 °C
 
  • Balenie: vákuovo balené, alebo na váhu
  • Zloženie: 98 % bravčové mäso, jedlá soľ, prírodné koreninie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chutnú klobásku treba jesť s dobrým chlebom!

 

 

 

 

 

 

 

Kváskový ražný chlieb

Všetci, ktorí majú radi poctivý kváskový chlieb si prídu na svoje aj v našej predajni. Ražný kváskový chlieb k nám príde každý utorok čerstvý a je možné si ho telefonicky vopred objednať na 042/381 0154 (cena 5 € za kus, chlieb váži cca 1 kg). Kváskové chleby potrebujú pri príprave a pečení viac času, odmenia sa vám však tým, že sú ľahšie stráviteľné. Tento chlieb vydrží dlho chutný, neosychá, nezostane gumový, má vláčnu striedku, chrumkavú kôrku a jemne kyselkavú chuť, na ktorú keď si raz zvyknete, už jej budete len ťažko odolávať.

 

 

 

 

 

Cenník mäsových výrobkov

 

 

 

 

 

Zakúpené mäsové výrobky vám u nás bezplatne zabalíme vákuovo.
Ochutnávka výrobkov je u nás samozrejmosťou.
Chápeme, že musíte skúsiť to, čo kupujete.

 

 

 

 

 

 

„Mäsové výrobky sme pripravovali jednoducho, pretože v jednoduchosti je podľa nás krása aj chuť.“

 

 

 

 

 

 

Prečo kupovať naše výrobky?

 

 

 

 

 

Poctivé zloženie výrobkov

V zložení našich mäsových výrobkov nájdete len mäso a korenie. Nepoužívame chemické konzervanty, ale len tie prírodné ako sú živé kultúry, soľ, paprika, cesnak. Výrobky preto môžeme označiť za poctivé, čo sa zloženia týka.

 

 

 

Žiadna rýchlosoľ, žiadne zmesi korenín

Už tieto prísady obsahujú v sebe konzervanty, ktoré by sme zbytočne do našich výrobkov dostali. A to nechceme. Používame preto prvotné (prírodné) korenie ako čierne korenie, soľ, majoránka, cesnak, cibuľa či paprika v pomeroch podľa našich receptúr.

 

 

 

Používame len prírodné črevá

Pokiaľ je potrebné naše mäsové výrobky nadievať do čriev, používame len prírodné črevá. V našom prípade kalibrované baranie alebo bravčové črevá. Výsledok sa prejaví na chuti samotného výrobku, aj na jeho kvalite.

 

 

 

 

 

Aj obal vplýva na chuť a kvalitu produktu

 

 

 

 

 

Používame papier

Záleží nám na tom, do akých obalov balíme naše mäsové produkty. Mäso a mäsové výrobky balíme najmä do papierových obalov, ktoré sú jemne potiahnuté voskom. Takýto obal nie je zdraviu škodlivý, zabalené mäso či mäsové výrobky sa v ňom nekyslia, nekazia a udržia si dlhšie svoju kvalitu. Používame obaly, ktoré nie sú bielené a v komunálnom odpade sa preto ľahko rozložia.

 

 

 

 

 

 

 

Zabalíme vám aj do bioplastu

V prípade, že je potrebné zabaliť väčšie množstvo produktov, alebo nie je papierový obal na prenos výrobkov dostačujúci, využívame ako alternatívu plastových vreciek a obalov bioplastové misky a bioplastové vrecká. Bioplastové misky môžete po spotrebovaní ich obsahu vhodiť do kompostu alebo do komunálu, to isté platí aj pre bioplastové vrecká. Bioplast sa v komunále rýchlejšie rozloží. Bioplast nemá negatívny vplyv na chuť či kvalitu výrobku, práve naopak.

 

 

 

 

 

 

 

Späť na celú ponuku

 

Kontaktujte nás
Meno:
Telefón:
E-mail: *
Overovací kód: *
Text správy: *
Správa sa odosiela ...
* - povinné polia