Hovädzie mäso z nášho chovuČerstvé výsekové hovädzie mäso pochádza z nášho chovu. Sami ho spracovávame, k odberu je celoročne. Na mäso prijímame aj objednávky.
|
Slovenské bravčové mäsoČerstvé výsekové bravčové mäso pochádza z chovu PD Soblahov. Tohto dodávateľa máme overeného, s jeho kvalitou sme spokojní. Aj toto mäso je možné vopred si objednať.
|
Jahňacie mäso z nášho chovuPočas sezóny (september, október, marec, apríl, máj) ponúkame aj čerstvé jahňacie mäso z nášho chovu. Objednávky naň prijímame aj telefonicky.
|
![]() |
Hovädzie stehnoHovädzie stehno alebo hovädzie zadné stehno patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Stehno je vhodné na steaky, závitky či rolády. |
Hovädzia roštenka nízkaNa roštenke nájdete aj pre tento typ mäsa charakteristickú vrstvu tuku. V ponuke máme nízku aj vysokú hovädziu roštenku. Obe sú vhodné na steaky. |
![]() |
![]() |
Hovädzie plece bez kostiJemná a zároveň šťavnatá časť hovädzieho mäsa sa hodí hlavne na varenie a k omáčkam. Predávame ho vcelku, na kilá. |
Hovädzie na polievkuPre prípravu hovädzích vývarov či gulášov nájdete u nás aj hovädzie rebro - hruď, špikové kosti a polievkové hovädzie kosti – harfy. Balíček na vývar si vyskladáte sami podľa želania a ponuky. |
![]() |
V ponuke máme tiež hovädzí krk bez kosti, hovädziu nožinu, slabinu, hovädziu pravú aj falošnú sviečkovú. Hovädzí jazyk, chvost a hovädzie držky mávame v ponuke nepravidelne - odporúčame zavolať si a overiť dostupnosť či objednať si ich vopred.
![]() |
Bravčové stehnoMäso z tejto časti sa hodí na rezne, dobre sa pečie, dusí, smaží. Bravčové stehno je základom každej šunky. V ponuke máme aj bravčový orech. |
Bravčové pleceBravčové plece najčastejšie berú zákazníci na guláš, no vhodné je i na pečenie. Predávame ho vcelku, na kilá. |
![]() |
![]() |
Bravčová krkovička bez kostiKrkovička sa skvele hodí na grilovanie, zároveň je to najlepšie mäso na pečenie. Z výsekového bravčového mäsa sa používa v kuchyni najčastejšie. V ponuke máme krkovičku s kosťou alebo bez kosti. |
Bravčové karé bez kostiToto mäso je veľmi čisté, nie je mastné a nemá šľachy. Je to veľmi hodnotná časť mäsa, ktorá pre pekný a stály tvar našla použitie v minútkach. Dobre sa plátkuje a porciuje, často sa z neho robia chutné rezne. |
![]() |
![]() |
Bravčové karé s kosťouTáto časť výsekového bravčového mäsa je veľmi hodnotná a používa sa aj na prípravu minútok. Práve pre pekný, pravidelný tvar sa jednoducho porciuje a plátkuje. Je ideálne na rezne s kosťou. |
Bravčový bokV bravčovom boku prevláda tuk nad svalovinou. Aj preto ho zákazníci berú na pečenie, dusenie, údenie, do klobás a do domácich mäsových výrobkov. |
|
![]() |
Bravčová panenská sviečkováAlebo aj inak nazývaná bravčová panenka je najkvalitnejšie mäso zo zadnej časti prasaťa. Mäso je jemné, s nízkym obsahom tuhu. Ideálne na minútky a medailóniky. |
Bravčové na huspeninuV ponuke máme aj bravčové koleno zadné, bravčové koleno predné, bravčový chvost, bravčové nožičky (paprčky) a kože, ktoré sú vhodné na huspeninu alebo do domácich mäsových výrobkov. |
![]() |
|
Bravčové kostiBravčové kosti sú vhodné na vývar do polievky. Predávame ich na kilá a naši zákazníci ich brávajú aj pre svojich domácich miláčikov. |
Ponúkame aj bravčovú pečeň, hlavu, bravčový lalok, jazyk, rebrá a srdce, no pre tieto výrobky odporúčame telefonicky overiť dostupnosť na predajni, alebo si ich objednať vopred.
Údené bravčové výrobkyDo našej ponuky postupne zaraďujeme aj údené výrobky, pri ktorých však odporúčame overiť si ich dostupnosť telefonicky. Zakúpiť si môžete údené koleno, karé bez kosti, stehno, údenú krkovičku, údený chvost, bok alebo údené kosti, nožičky či rebrá. Občasne je v ponuke údený hovädzí jazyk. |
![]() |
Zakúpené mäso vám u nás bezplatne zabalíme vákuovo.
Na požiadanie vám ho zadarmo aj zomelieme.
Väčšie množstvá odporúčame objednávať telefonicky.
U nás nájdete len čerstvéČerstvosť je naša zásada. Vedie ku kvalite, ktorej výsledkom je skutočná chuť mäsa.
|
Spýtať sa môžete na čokoľvekNaše predavačky vám ochotne poradia s výberom mäsa a produktov, v mäse sa vyznajú.
|
Etiketa vám povie podrobnostiEtiketa vám vždy povie, aké mäso ste kúpili – plemeno zvieraťa, pohlavie, vek, čas spracovania. |
Aj obal vplýva na chuť produktu a na jeho kvalitu
Preto nám na obaloch, do ktorých vám balíme naše mäsové produkty záleží.
Mäso a mäsové výrobky balíme výhradne do papierových obalov, ktoré sú jemne potiahnuté voskom. Takýto obal nie je zdraviu škodlivý, zabalené mäso sa v ňom nekyslí, nekazí a udrží si svoju kvalitu. Používame obaly, ktoré nie sú bielené a v komunálnom odpade sa ľahko rozložia.
|
![]() |